Hirdetés

cukrasz.lap.hu / Cukrászdák Budapesten

Cukrászdák Budapesten

Cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes természetes anyagokból készült cukrászsütemények nagy választékban

????

Klasszikus sütemények, hagyományos ízek - Retro hangulat :)

A Szamos Marcipán cukrászdáinak listája, ahol térképen is ki tudja választani az Önhöz legközelebb eső cukrászdát. Megvásárolhatja a kézzel készített pralinékat, vagy megkóstolhatja az ízletes süteményeket. Fogyasszon el egy csésze kávét kellemes környezetben a barátaival, vagy üzleti partnereivel.

Tomor&Gonda Cukrászda és Internetkávézó

A Koch-Danica Cukrászda Budapest 3. kerületében, Óbuda szívében helyezkedik el. A megszokott sütemények és torták mellett speciális ajánlatokkal is várjuk kedves vendégeinket. A cukrászda a III. kerület Vörösvári út 41. címen található. Családi cukrászdánk jelmondata: „Hagyomány és minőség mindenek felett.”

Kis családi cukrászda a hagyományok megőrzésével Budapest belvárosában a bazilikától pár percre!Nyáron terasz télen hangulatos galériánk nyújt pár kellemes időtöltést.Sós és édes Teasütemény egyedi választéka és torta rendelés esküvői torták figurális, fényképes torták teszik teljessé kínálatunkat.

Meghatározás:

A cukrász cukorból, cukros tésztából süteményeket készítő személy. Az oldal a cukrász képzéssel, mesterséggel és termékekkel foglalkozik.

A cukrász cukorból, cukros tésztából süteményeket készítő személy. Az oldal a cukrász képzéssel, mesterséggel és termékekkel foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Cukrászdák Budapesten
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés