Hirdetés

cukrasz.lap.hu / Cukrászképzés

Cukrászképzés

Bemutatjuk a magyar Kereskedelmi és Vend.Ip.Múzeumot

A cukrász szakképzést segítő oldal.

Cukrász szakképzés, felnőttoktatás

felnőttképzés, OKJ-s képzések, oktatás

CUKRÁSZ tanfolyamot indít 2012. május közepén a több mint 20 éves felnőttképzési tapasztalattal rendelkező CORVUS Kft. Gödöllőn. Képzésünket azok számára ajánljuk, akik szeretnének egy olyan piacképes szakmát szerezni, amellyel nemcsak Magyarországon, de külföldön is kedvezőek az elhelyezkedési esélyek. Az államilag elismert OKJ-s szakképesítést adó tanfolyam sikeres elvégzését garantálja a gya

A Gourmand Szakképző Iskola XVI . került Mátyásföldön központjában található. Zöldövezetben jó közlekedési lehetőséggel. Iskolánk korszerűen felszerelt tanműhelyében várjuk a cukrász szakma iránt érdeklődő tanulókat , ahol profi oktatóktól sajátíthatják el a szakma fortélyait. Célunk, hogy a korszerű, moduláris szakképesítés megszerzésével a hallgatók képesek legyenek a szakmai újd

A Plánet Oktatás már több mint 10 éve indít minden év szeptemberében OKJ-s cukrász képzést. Az iskola akkreditált.

A Szamos Mátyás Vendéglátóipari Szakközépiskola és Szakiskola többek között cukrász képzést is indít, Csepelen és vonzáskörzetében (a volt Csepeli Vendéglátó). Nappali szakképzés, államilag támogatott ingyenes felnőttképzés és önköltséges felnőttképzés keretében is elvégezhető, mindegyik esetben OKJ-s állami szakvizsga tehető! Piacképes szakma, külsős gyakorlati képző helyet biztosítunk.

Biztos megélhetést szeretnél, kellemes környezetben, netán szereted az édességeket is, illetve kellően kreatív embernek tartod magad? Akkor ez a szakma pont Neked való! Mestereink megtanítanak minden olyan ismeretre, szakmai fogásra, melyek birtokában sikeres leszel! Tévedés, ha azt gondolod, hogy a cukrász csak süteményeket készít! Bizony számos hasznos ismerettel kell még rendelkeznie. Például

A Csokoládé Akadémia azért jött létre, hogy jól felszerelt környezetben segítse a szakemberek csokoládékészítésben és cukrászatban való ismereteinek fejlesztését. Mindig a legfrissebb trendek, technikák és alapanyagok bemutatásával igyekszünk tökéletesíteni a hozzánk jelentkezők tudását, egészen a kezdő csokoládé készítőtől a szakavatott cukrászokig.

Két éves nappali tagozatos iskolarendszerű cukrász képzés Gödöllőn. Tanulóink szakmai gyakorlatukat Budapest legkiválóbb szállodáiban és cukrászdáiban tölthetik el. Lehetőséget biztosítunk arra is, hogy tanulóink a nyári szünet alatt fizetett külföldi szakmai gyakorlaton vegyenek részt Cupruson, Nagy Britanniában.

A cukrász képzés terén a Klasszis Oktatás módfelett odafigyel oktatói kiválasztására, elvégre célja, hogy tanulói számára magas minőségű ismeretet biztosítson és így könnyebbé tegye a munkába állást. A cukrász tanfolyam során tekintettel van az oktatói intézmény a külső tényezőkre, akadályokra is, pont ezért cukrász képzése során rugalmas időbeosztást igyekszik adni.

Meghatározás:

A cukrász cukorból, cukros tésztából süteményeket készítő személy. Az oldal a cukrász képzéssel, mesterséggel és termékekkel foglalkozik.

A cukrász cukorból, cukros tésztából süteményeket készítő személy. Az oldal a cukrász képzéssel, mesterséggel és termékekkel foglalkozik.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Cukrászképzés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés